Els de Diego Ocampo aconsegueixen competir de tu a tu contra el conjunt basc però acaben caient contra el potencial baskonista

El Divina Seguros Joventut ha competit de tu a tu contra Baskonia des del primer minut. L’equip verd-i-negre ha patit el poder anotador en les primeres possessions del bascos, però ben aviat ha demostrat que avui no es rendiria tot i la teòrica superioritat rival. L’esperit d’Albert Ventura ha inspirat els seus companys que han igualat en tot moment la intensitat del poderós conjunt de Sito Alonso. Garrett Stutz, amb els seus rebots ofensius, ha contribuït a aturar el ritme visitant (17-20).

L’encert en el triple ha donat els primers avantatges del partit als homes de Diego Ocampo. Les cistelles d’Alberto Abalde i la passió de Ventura han connectat un Olímpic entregat que ha vist com l’equip no abaixat els braços en cap moment tot i els intents d’intimidació visitant. Fins als últims minuts del segon quart, el partit s’ha convertit en un intercanvi de cistelles que ha acabat amb tot per decidir (40-40).

Malgrat l’encert esfereïdor de Baskonia des del triple, el Divina Seguros Joventut ha seguit l’estela del conjunt de Sito Alonso en tot moment. Des de la línia de tres i la defensa, els de Diego Ocampo no han permès marxar als bascos, incapaços de trencar el partit tot i molts intents, i és que tots els atacs baskonistes han tingut resposta local per entrar al darrer quart a tan sols tres punts (64-67).

Baskonia ha començat molt fort l’últim període, anotant des de més enllà de la línia de 6.75 i castigant les pilotes perdudes dels verd-i-negres. Tot i això, no hi hagut rendició badalonina, que no ha acceptat caure en cap moment. Quan el Divina Seguros Joventut ha aconseguit posar-se a dues cistelles dels bascos, però, la gran diferència de faltes personals entre els dos equips ha pesat molt i ha encès un Olímpic que ha acabat agraint amb crits de “Penya, Penya!” l’esforç de l’equip (83-90).