El Divina Seguros Joventut no aconsegueix mantenir la bona dinàmica al darrer període i cau davant del líder Iberostar Tenerife a l’Olímpic

El Divina Seguros Joventut no ha sortit intimidat a l’Olímpic per la presència del líder, l’Iberostar Tenerife. Si en els anteriors partits els triples s’havien resistit, els de Diego Ocampo s’han mostrat molt més segurs des de més enllà del 6.75, amb uns inspirats Luka Lapornik i Luka Bogdanovic liderant l’atac dels verd-i-negres. Empesos pel so de la xarxa, els badalonins han aconseguit aturar també al darrera un batallador CB Canarias que no trobava opcions davant de la motivació local (20-11).

Al segon quart, però, el Divina Seguros Joventut s’ha trobat amb convidat inesperat que ha estat a punt d’aixafar el bon moment de l’equip. Aaron Doornekamp, amb un espectacular 7/8 en triples, s’ha convertit en el far en atac del canaris, llançat per la inspiració del canadenc. Tot i això, els verd-i-negres també han trobat un punt de recolzament en l’encert d’Alberto Abalde, que ha respost els intents del líder de posar-se per davant en el marcador abans del descans (44-39).

La dinàmica anotadora ha abandonat el Divina Seguros Joventut després de la primera part. Amb una defensa duríssima d’Iberostar Tenerife i amb menys encert des del triple, els de Diego Ocampo han tingut dificultats per trobar-se a pista i els canaris ho han aprofitat per aconseguir els primers avantatges del partit. Tot i això, de nou els triples de Bogdanovic i Sergi Vidal han mantingut l’equip al partit (57-59).

Com en anteriors partits, els verd-i-negres han patit una aturada en sec a l’hora d’anotar que ha posat l’equip contra l’espasa i la paret. Tot i les bones defenses que s’han succeït en els últims minuts, la manca de precisió i els constants rebots ofensius visitants han sentenciat el partit i han acabat amb les opcions de sumar la primera victòria de la temporada (73-78).