Una cistella de Facu Campazzo quan quedaven 0.8 dècimes per acabar el partit condemna els de Diego Ocampo que han ofert una gran imatge al Palacio Municipal de Deportes

El Divina Seguros Joventut  s’ha estrenat a la Lliga Endesa contra un invicte UCAM Murcia a la pretemporada, i els locals no han volgut deixar escapar ni un instant per demostrar el seu potencial.  Amb una sortida demolidora, els murcians però no han pogut intimidar els de Diego Ocampo, que de la mà d’un inspirat Albert Sàbat (11 punts dels 21 que ha anotat en tot el partit amb tres triples al primer quart) ha capgirat la situació per posar la Penya al capdavant del partit (15-16).

Amb una bona presa de decisions, el conjunt verd-i-negre ha seguit manant a l’electrònic gràcies a l’encert exterior de Sarunas Vasiliauskas i un hiperactiu Albert Miralles sota els cèrcols. A l’equador del segon període, el Divina Seguros Joventut ha patit un col·lapse anotador que l’UCAM Murcia no ha desaprofitat per tornar a agafar el lideratge al partit abans del descans (31-27).

El tercer quart ha estat una fotocòpia del que pot donar aquest equip durant tota la temporada. Amb una solidesa defensiva increïble, els de Diego Ocampo han provocat un curtcircuit a l’atac de l’UCAM, amb Campazzo a la banqueta amb tres faltes personals. A més, el ritme ofensiu s’ha mantingut amb encert des del triple gràcies a un valent Luka Lapornik, que ha activat els verd-i-negres quan no es trobaven bones accions de llançament. Una petita desconnexió als minuts finals ha permès als murcians retallar distàncies (47-55).

Empesos per un ambient infernal al Palacio Muncipal de Deportes, els locals han eixugat tot l’avantatge aconseguit durant el tercer període. Els badalonins no han trobat arguments per fer mal a la defensa de l’UCAM Murcia, però tot i això l’equip ha tirat de coratge per competir fins a l’últim instant. Quan tot semblava perdut, Sergi Vidal ha anotat un 3+1 per posar els verd-i-negres per davant a 47 segons del final, però l’UCAM, amb una cistella posterior a un rebot ofensiu i amb una bomba de Campazzo quan quedaven 0.8 dècimes, han fet miques l’esforç català. La primera victòria haurà d’esperar (67-65).