El FIATC Joventut s'imposa al Movistar Estudiantes en el duel de planters per 83 a 86

Partit especial al Palacio de los Deportes que ha començat amb la presentació de la fundació conjunta entre els 2 clubs amb la presència de 150 nens i nenes vestits amb les samarretes dels 2 equips. Abans de començar el partit, també s'ha fet un minut de silenci per les víctimes dels atemptats de Paris.

El partit ha començat amb molt encert anotador per part de Movistar Estudiantes que ha agafat una diferencia important al marcador. El FIATC Joventut ha anat per darrera en un primer quart on Drame amb sis punts i Vidal amb 5 han estat els màxims anotadors. Amb un marcador de 23-19 al final del primer quart els homes de Salva Maldonado han lluitat cada pilota al segon quart per posar-se per davant al marcador. Els verd-i-negres amb molt treball i joc d'equip han anat guanyant per una renda mínima i s'ha arribat al descans amb un punt de diferencia (41-42) per un triple de Dario Brizuela des de gairebé mig camp.

En el tercer quart, el FIATC Joventut ha anat controlant aquesta diferencia a favor en el marcador que ha arribat als deu punts. Però Movistar Estudiantes amb un triple de Jaime ha tornat a imposar-se en el partit. Intercanvi de cistelles i molta intensitat. A l'últim quart les cistelles de Sàbat, Drame amb 18 punts i un Sergi Vidal amb 28 de valoració han aconseguit la victòria. Nervis i molta emoció al Palacio de los Deportes als últims segons de partit amb un 83 a 84 al marcador a falta de 20'' pel final i cistella final de Sàbat per aconseguir el 83 a 86 final.