El partit ha començat amb la presentació dels 2 equips amb una samarreta que portava un missatge d’ànim al jugador de l’Herbalife Gran Canaria, Kyle Kuric, operat recentment.

No ha estat un bon inici de partit pel FIATC Joventut.  Els jugadors aragonesos han sortit amb més força que els verd-i-negres tot i que les filigranes de Brandon Paul han retallat diferències en el marcador. (23-24)

En el segon quart tot i tenir la possessió de la pilota, els homes de Salva Maldonado han anat a remolc del CAI Zaragoza. Els triples de Sergi Vidal i Albert Sàbat han ajudat perquè el partit no se n'anés cap al terreny dels homes de Joaquín Ruiz. (45-47)

Després del descans el guió del partit ha canviat. Els homes de Salva Maldonado han estat els encarregats de portar la batuta del joc.  Amb un triple d’Albert Ventura i del protagonista del dia, Brandon Paul,  en els primers minuts de partit, els verd-i-negres s’han posat  per sobre el marcador (55-53).

L’últim quart ha estat un estira i arronsa per part dels dos equips. Però un triple des de 9 metres en els últims segons de Brandon Paul ha fet vibrar l’Olímpic i ha donat la victòria al seu equip. (71-70).