Un triple de Mallet quan restaven 18" de partit dóna la victòria a un FIATC Joventut que ha sabut imposar-se en moments claus.

El FIATC Joventut ha vingut amb molta força al Nou Congost de Manresa recolzat per l'afició verd-i-negre. La Penya ha iniciat el partit a Manresa amb un festival anotador de 33 punts. Amb cistelles importants del capità Nacho Llovet i un immens Albert Miralles.

Un FIATC Joventut molt lluitador ha anat sempre per davant del marcador amb diferències de fins a 10 punts. ICL Manresa ha pujat la intensitat i els verd-i-negres, tot i dominar, han vist retallat l'avantatge en el marcador amb un resultat a la mitja part de 48 a 45 pels manresans.

Després del descans els homes de Salva Maldonado han tornat a situar-se pel damunt en el marcador amb triples decisius de Sàbat i cistelles en moments claus de Nogués, però sense aconseguir marxar en al marcador. Un ICL Manresa amb molt treball i amb homes com Thomas molt encertats, ha estat en tot moment dins el partit.

L'últim quart ha sigut molt intens. Amb una diferencia mínima al marcador, el Manresa ha imposat el seu joc, i una cistella de Sánchez ha permès als d'Ibon Navarro posar-se per davant en el marcador. A falta de 18" per acabar el partit, un triple de Demond Mallet ha capgirat el marcador i ha donat la victòria al seu equip en un final d'infart (84-85)