Bon partit el disputat avui a la Font de Sant Lluís.

La Penya ha començat el partit manant en el marcador de la mà d'un inspirat Suton (8-12). Gràcies a un bon encert des de la línia de tres (3/5) i a la bona pressió visitant, provocant fins a 6 pèrdues locals, el FIATC Joventut s'ha mantingut al capdavant de l'electrònic (14-17).

Els verd-i-negres han aguantat per davant fins al minut 12 quan s'han tornat a avançar els locals (18-17) després del 3-2 inicial. L'encert exterior inicial s'estroncava i la Penya ha fallat tots els triples del quart, fins a 5. Només el ritme frenètic de pèrdues de l'equip valencià (fins a 14 al primer temps) ha permès mantenir els de Salva Maldonado dins el partit (34-28).

Un parcial de 2-8 inclosos 2 triples d'un brillant Nogués, han igualat el matx a 36. La Penya ha seguit remant i ha assecat el poder ofensiu dels locals que només han anotat 4 punts en 6 minuts. Al tram final, però, els valencians han aconseguit recuperar-se conduïts per l'ex-Joventut Vives aconseguint un màxim avantatge(54-44).

Els locals han allargat l'agonia visitant fins al 56-44. Ves per on altre cop el partit ha canviat d'amo. L'esforç defensiu i la inspiració de la nova estrella visitant, Brandon Paul,  han conduït al FIATC Joventut a les portes de la remuntada (62-59).

I fins aquí han arribat les forces dels verd-i-negres. San Emeterio y Dubljevic han rematat el partit i el potent equip valencià ha confirmat els pronòstics guanyant el partit i mantenint-se invictes en partit oficial.