L'encert de tres, la capacitat de lluita i sacrifici donen el primer triomf al FIATC Joventut

El FIATC Joventut ha sortit amb un equip molt lluitador i l'encert des de la línia de 3 de jugadors com en Sergi Vidal, Alberto Abalde i un decisiu Mallet, amb cistelles important de 2 i 3, han fet que la Penya estigués en tot moment dins el partit. Al Segon quart, els homes de Salva Maldonado han anant controlant una mínima diferència al marcador de 2 punts. No ha sigut fins als últims minuts del segon quart, gràcies a un encertat Albert Sàbat des de la línia de tir lliure i de tres que el partit s’ha trencat a favor del FIATC Joventut, que s'ha situat a 10 punts de distància i han marxat al descans amb el marcador (45 a 37).

A la segona part, els verd-i-negres gràcies a una bona direcció del joc han estat forts en els moments en què l'Iberostar Tenerife s'apropava al marcador. Els jugadors verd-i-negres s'han trobat amb un Iberostar Tenerife molt sòlid en defensa que s'ha buidat. Els triples de Mallet i Abalde han decidit el partit i han pogut dedicar a l'afició de Badalona la primera victòria de la temporada en un Olímpic entregat a l'equip.