Els de Salva Maldonado han competit de poder a poder contra un UCAM Murcia que es jugava la seva presència al Play-off i que ha guanyat amb una cistella final de Cabezas

El FIATC Joventut ha sortit com una exhalació al Palacio Municipal de Múrcia. Els de Salva Maldonado han aprofitat la sobreexcitació dels murcians per aconseguir la seva plaça al Play-off per començar dominant amb un gran Alberto Abalde liderant l’atac dels verd-i-negres. UCAM, però, s’ha endollat en defensa i ha igualat el marcador, però la feina fosca de Milovan Rakovic ha permès a la Penya tancar el primer quart manant en el partit (17-18).

El primers minuts del segon període han estat un clar símptoma del que es viuria en tot el partit.Nervis, faltes personals i molta tensió en una pista en què els locals es jugaven certificar una temporada històrica. En un escenari així, Brandon Paul no ha volgut perdre l’oportunitat per unir-se a la festa i amb un gran repertori de cistelles ha guiat els de Salva Maldonado que han aconseguit adaptar-se a un escenari amb una anotació més baixa de l’habitual (36-34).

Els fantasmes han aparegut amb la sortida dels jugadors dels vestidors. Un parcial de 8-0 ha donat un avantatge de deu punts als locals, però Mallet, Paul i un incombustible Goran Suton han evitat que els locals trenquessin el partit i ha revifat la flama verd-i-negra fins al punt de posar-se per davant en el marcador, però un últim minut elèctric dels locals els ha fet entrar manant al darrer quart (59-58).

Quan semblava que tot estava vist per sentència i que UCAM Murcia signaria la victòria davant la seva afició, els homes de Salva Maldonado han demostrat que no estaven disposats a vendre fàcil la seva derrota. Brandon Paul ha vist l’aro com una piscina i amb un triple de Vidal els verd-i-negres han tingut la victòria a tocar. Amb el partit empatat en els últims segons, Cabezas ha anotat a l’últim instant amb una safata inversemblant que ha donat el triomf als locals (80-78).