Els de Salva Maldonado es bloquegen després del descans davant els del Principat que trenquen l’empat a la classificació

Ja no és novetat en els primers quarts. Demond Mallet ha començat el partit amb la mà calenta i amb el seus triples ha guiat l’atac del FIATC Joventut al Principat. El gran encert des del perímetre ha catapultat els verd-i-negres a la pista del MoraBanc Andorra, i tot i l’encert de Giorgi Shermadini al bàndol local, els de Salva Maldonado han dominat imposant el seu estil de joc amb un Sergi Vidal que ha agafat el relleu del doble zero de la Penya (22-23).

Albert Sàbat i Nacho Llovet han estat els culpables de mantenir el bon ritme durant els primers compassos del segon quart. La bona circulació verd-i-negra ha permès trobar tirs ben oberts i Albert Ventura s’ha sumat a la festa del perímetre, però el MoraBanc Andorra ha reaccionat a temps. Amb 19 punts abans al descans, Shermadini ha ferit la defensa del FIATC Joventut i ha propiciat la remuntada dels andorrans que han marxat a vestidors per davant en el marcador (41-38).

Els mals percentatges i les pèrdues de pilota han estat una llosa massa pesada per al FIATC Joventut a la represa. Tot i haver començat la segona part endollats, un parcial de 16-0 ha esgarrat les opcions de partit del conjunt de Salva Maldonado, perdut davant de la intensitat dels andorrans que ha trencat la dinàmica dels verd-i-negres gràcies als bons minuts de David Navarro (65-53).

El bon moment de MoraBanc Andorra no ha acabat amb el tercer quart. Els de Peñarroya han augmentat el seu avantatge i han castigat la manca d’encert del FIATC Joventut des de la llarga distància. La incapacitat per poder anotar des de més enllà del 6.75 ha condemnat el conjunt verd-i-negre que ha assistit impotent al festival anotador dels andorrans que han aconseguit trencar l’empat a la classificació amb la Penya (96-65).