Els de Salva Maldonado s’imposen a un batallador Montakit Fuenlabrada amb una exhibició de Brandon Paul (22 punts) i aconsegueixen la desena victòria de la temporada

Els grans jugadors es creixen davant les adversitats i Brandon Paul no ha estat un excepció. Tot i la tendinitis que l’havia fet ser dubte fins a l’últim moment, el 33 del FIATC Joventut ha dominat el primer quart per donar els primers avantatges als de Salva Maldonado. Els triples, avui sí, han entrat i els verd-i-negres s’han apuntat el primer quart davant un solvent Montakit Fuenlabrada (20-24).

Amb tres triples consecutius de Paul, la Penya ha obert la primera escletxa a l’electrònic. El joc elèctric dels badalonins ha paralitzat el Fernando Martín, però l’equip de Cuspinera no ha abaixat els braços i, de nou, ha igualat el partit. Amb tots dos equips en bonus, els darrers minuts de la primera part han estat un festival de tirs lliures que ha acabat amb els madrilenys per davant després de 20 minuts trepidants (45-42).

Si la primera part ha estat un espectacle, el tercer quart no ha decebut. Paul ha exhibit el seu millor repertori des de la llarga distància, i juntament amb un Milovan Rakovic dominant en atac i en defensa sota el cèrcol, els verd-i-negres han tornat a enlairar-se fins als 12 punts d’avantatge per afrontar el darrer quart al Fernando Martín (53-65).

Els de Salva Maldonado han patit mal d’altura i el Montakit Fuenlabrada ha aprofitat per retallar distàncies en els primers compassos del darrer quart. El vertigen de la possible victòria, però, no ha afectat Sergi Vidal que ha refredat la reacció dels locals. Tot i això, el Fuenla, empès per la seva afició, ha remuntat i ha tingut el triple guanyador que el cèrcol s’ha encarregat d’expulsar. La victòria vola cap a Badalona, la desena de la temporada (80-81).