Els verd-i-negres cauen a Saragossa per 94-83

Primera cistella del partit per Drame (0-2) trencant el desconcert inicial amb 4 atacs fallits dels dos conjunts. La igualtat ha estat la tònica del quart on s'han succeït els empats, arribant al minut 8 amb 13-13 al marcador. Un triple de Demond Mallet i 4 punts seguits de Paul han donat una bona renda al FIATC Joventut abans d'entrar al minut 10 (14-20). Nacho Llovet ha rubricat el màxim avantatge dels verd-i-negres a la fi del quart (15-22).

Ha començat el quart amb un ritme alt, un intercanvi de cistelles que afavoria els visitants (20-27). Mallet ha conduït la Penya a un nou màxim avantatge (22-33) que ha provocat el temps mort demanat per Casadevall. Els visitants han seguit dominant fins al minut 15 (26-38), quan els de Saragossa han despertat. Un parcial final de 20 a 1, amb un gran Bellas de protagonista, han deixat l'electrònic amb un  preocupant 46-39.

El CAI ha continuat sumant i s'ha col•locat 12 punts amunt. Un triple de Suton ha trencat el demolidor parcial, 51-42. La diferencia s'ha estabilitzat entorn als 10 punts arribant a l'equador del quart. Paul ha tret el geni i ha anotat un parcial de 0-5 que donava esperances al FIATC Joventut (56-51).  Els locals han aguantat i han aconseguit tornar als 10 punts d'avantatge tancant el quart (68-58).

A l'últim quart dos triples inicials han acostat els verd-i-negres al marcador (68-64). Altre vegada, però, els locals han tornat a agafar aire (77-67). La Penya no ha deixat d'intentar-ho i ha entrat als últims 3 minuts amb possibilitats (84-77). La fortalesa física del CAI ha estat determinant al tram final i el partit ha finalitzat amb un clar avantatge local (94-83).