Els de Salva Maldonado es sobreposen a les baixes i s’imposen al RETAbet.es GBC per 70-74.

El partit ha començat  amb la baixa d’última hora d’Albert Miralles a causa d’una gastroenteritis aguda, fet que ha minvat les forces del FIATC JOVENTUT en el seu joc interior.

El primer quart, ha estat marcat pel bon inici del FIATC Joventut des de la línia de 6,75, amb 4 triples inicials dels de Salva Maldonado. El RETAbet.es GBC, per contra, han basat els seus punts en el joc interior de la ma de Wear i Doblas aprofitant les baixes en el joc interior del seu rival. Aquest primer quart ha acabat amb el resultat de 25 -20 pels de San Sebastià.

Bon inici del 2n quart del FIATC Joventut recolzat en els seus homes interiors Nacho Llovet i Ousmane Drame. La bona defensa dels verd-i-negres ha permès que els donostiarres només anotessin 2 punts en els 5 primers minuts del quart. S’ha arribat a la mitja part del partit amb el resultat de 38-40 pels homes de Maldonado gràcies a un parcial de 13-20 en aquest 2n Q.

Mal inici del 3rQ del FIATC Joventut, que permet un parcial de 12-0 dels bascos durant els 5 primers minuts de partit. Un temps mort de Salva Maldonado ha permès la reacció dels verd-i-negres que han empatat el partit a 50 a falta de 3 minuts per acabar el període. Les últimes accions del quart han deixat el marcador en 56-53 amb tot per decidir.

Un últim quart marcat més per les defenses que per l'encert ofensiu dels 2 equips que ha portat el matx a un marcador igualat fins a l'empat a 60, moment en el qual la Penya ha fet un parcial de 0-8 gràcies a la inspiració dels seus homes en atac. L'equip local no s'ha rendit i ha aconseguit escurçar la diferència. Així s'ha arribat a uns minuts finals amb tot per decidir, un triple vital de Brandon Paul a falta de 12" ha fet que la balança s'hagi decantat del cantó dels verd-i-negres (70-74)