Els de Salva Maldonado es queden sense idees al tercer quart i el Baskonia sentencia el partit

La intensitat defensiva del Laboral Kutxa durant els primers minuts de partit ha estat un escull per als interessos del FIATC Joventut. Tot i això, l’encert des de la llarga distància de Brandon Paul i Alberto Abalde ha donat oxigen als de Salva Maldonado, que han salvat el primer intent dels vitorians d’escapar-se en el marcador (17-16).

Les coses no han pogut començar millor al segon quart. Els triples d’Abalde i Jose Nogués han fet esclatar l’Olímpic, que ha vist com els verd-i-negres agafaven la primera renda important del partit. La defensa basca i la presència imponent de Bourousis han capgirat la situació, i un parcial de 0 a 10 ha retornat el lideratge als vitorians davant un FIATC Joventut que amb orgull ha retallat distàncies abans del descans (37-42).

El Laboral Kutxa ha sortit dels vestidors amb la intenció de sentenciar el partit. Amb defenses al límit de la legalitat per part dels bascos, els de Salva Maldonado no s’han sentit còmodes en atac. Les pilotes perdudes i el poc encert de cara a cistella han deixat sense idees a un FIATC Joventut enfosquit i sense ànims per remuntar (50-64).

L’últim quart ha estat una llosa massa pesada per als de Salva Maldonado. El Laboral Kutxa, sense pressió gràcies al seu avantatge en el marcador, ha augmentat la renda des de més enllà del 6,75 i ha matat el partit a l’Olímpic.