Els de Salva Maldonado paguen un tercer quart massa fluix i no poden trencar la imbatibilitat a casa de l’Herbalife

El FIATC Joventut ha saltat al Gran Canaria Arena amb una gran actitud sota el cèrcol. Ousmane Drame i Goran Suton han dominat els primers compassos del partit, però Omic ha presentat batalla a l’interior de la zona. Els triples locals, però, han marcat la diferència i han fet mal a un Joventut massa tou en defensa (26-18).

Els homes de Salva Maldonado han hagut d’anar a remolc tot el segon quart, amb un desavantatge de 10 punts en gairebé totes les possessions. L’esperit de Drame, immens de cara a cistella, ha sostingut l’atac del FIATC Joventut, que ha trobat a faltar l’encert en el triple d’altres ocasions (44-33).

L’inici del tercer quart ha acabat amb les opcions dels de Salva Maldonado. L’Herbalife Gran Canaria ha olorat sang i liderats per l’exverd-i-negre Albert Oliver han augmentat el seu avantatge fins als 25 punts, un forat insalvable per als badalonins. Tot i això, Brandon Paul ha deixat un parell d’accions de qualitat que han estat l’única alegria del període (70-45).

El partit ja no ha tingut història. L’últim quart ha estat un tràmit per a ambdós equips i, tot i haver-ho intentat mitjançant l’esperit d’Albert Ventura i de Sergi Vidal, els homes de Salva Maldonado amb prou feines han pogut maquillar el resultat (82-67).