Els locals s'han imposat als home de Salva Maldonado per 83-74

Els verd-i-negres han sortit molt concentrats, prova d'això és que el Barça ha trigat més de tres minuts en trobar Tomic en atac. Així, la Penya ha aconseguit posar-se pel davant (4-9). Els Blaugranes han pogut capgirar el marcador eixugant la diferència abans d’entrar a l'últim minut(14-13). Els homes de Maldonado, però, han fet un gran esforç per sobreposar-se a la desavantatge de centímetres i han acabant dominat el rebot. Així s'ha arribat al final del parcial amb un esperançador 14-18.

Els locals han reaccionat des de la banqueta a l'inici del quart. Tot i això, el FIATC Joventut ha pogut aguantar per sobre en el marcador fins al minut 14, 21-23 després d'un triple de Mallet. Els blaugranes han posat una marxa més i liderats per l'ex-verd-i-negre Ribas i un immaculat Abrines han posat el seu equip 10 punt amunt al descans (42-32).

El segon temps ha seguit dominat pels homes de Xavi Pascual. El FIATC Joventut ho ha provat tot per frenar el vendaval culé, i han pogut mantenir-se dins al partit fins que han entrat en bonus als dos minuts i mig (47-37). A partir d'aquí les constants pèrdues visitants han propiciat un màxim avantatge blaugrana de fins a 18 punts (59-41). El partit semblava sentenciat, però llavors l'esperit de la Penya ha tornat a aflorar. Sàbat i Llovet han despertat el seu equip i, amb un gran esforç col·lectiu, la diferencia ha quedat reduïda a 9 (65-56).

No ha pogut ser, i la remuntada al Palau no s'ha produït. En clau visitant, Abalde i Suton han portat la batuta en atac i han aportat 13 dels 18 punts de l'equip en aquest quart. El Barça ha pogut mantenir les diferencies al marcador fins als minuts finals (79-66, min.37). La Penya s'ha posat a 7 a l'últim minut, però ha estat infructuós i el Barça s'ha imposat per 83-74.