Neno Dimitrijevic decideix el duel contra el Nanterre 92 amb un 2+1 quan restaven quatre segons (79-77)

El Club Joventut Badalona ha derrotat (79-77) al Palau Olímpic el Nanterre 92 i ha sumat la quarta victòria a la 7DAYS EuroCup, en un partit d’infart i molt patit, però que els verd-i-negres han vençut gràcies a la seva lluita i entrega, a un gran 2+1 de Neno Dimitrijevic a quatre segons pel final i a un tap de Luke Harangody en l’última jugada. A més, els de Carles Duran han tingut les baixes extra de Klemen Prepelic i d’Arturs Zagars, tots dos amb virus estomacals, i no han pogut comptar amb Perrin Buford, per un problema de tramitació del trànsfer.

El primer compàs del partit ha tingut un ritme força lent, especialment a causa de les interrupcions per tirs lliures. El partit ha estat igualat durant els instants inicials (16-16), però el Nanterre ha finalitzat el període amb un parcial de 0-8 per agafar el primer avantatge (16-24).

La Penya ha millorat en defensa en el segon quart i només ha encaixat 12 punts, fet que li ha permès acostar-se en el marcador. Els verd-i-negres, que fins al moment no havien tingut encert des de més enllà de la línia de tres, han anotat dos triples – un de Neno Dimitrijevic i un altre d’Albert Ventura – i han empatat el partit (30-30). Amb 4 punts més de Conor Morgan – 7 a la primera meitat – s’ha arribat al descans (34-36).

Com ja va sent costum en els últims partits, Dimitrijevic ha començat molt endollat en el tercer quart i ha anotat set punts ràpidament (42-42). Tot i això, el Joventut ha vist com el seu ritme de joc no tenia continuïtat, i el Nanterre obria una escletxa de 10 (52-62). Malgrat tot, amb un parcial de 7-0, producte de dos tirs lliures de Kerem Kanter, un triple de Dimitrijevic i un contraatac de Ventura, els verd-i-negres han retallat diferències al final del quart (59-64).

El Nanterre ha mantingut la diferència fins als darrers minuts (69-75), però el Joventut ha tirat de cor i lluita per remuntar. Amb una cistella de Ventura i cinc punts de Harangody, els badalonins s’han posat per davant (76-75), però els francesos han arribat fins al final amb avantatge (76-77). Llavors, ha aparegut Neno Dimitrijevic, que amb una jugada individual d’escàndol, ha forçat un 2+1 a quatre segons pel final (79-77). A continuació, Harangody ha defensat casa seva a la perfecció i ha impedit que el Nanterre anotés amb un gran tap i ha segellat la victòria.

Neno Dimitrijevic ha estat l’home més valorat del partit (29) gràcies als seus 23 punts. Per la seva part, Alen Omic ha obtingut 21 de valoració i ha anotat 12 punts.