Els verd-i-negres no s'han pogut aixecar després d'una mala primera part (86-74)

El Club Joventut Badalona ha perdut (86-74) a la pista de l'UNICS Kazan de Rússia i ha encaixat la segona derrota a l'EuroCup (2-2). Els verd-i-negres, per culpa d'una mala primera part, han marxat al descans perdent per 16 i no han pogut remuntar el partit.

Els primers minuts del duel han estat igualats, amb una Penya que feia mal amb els punts d'Alen Omic (6) després de rebot ofensiu, les aportacions anotadores de Klemen Prepelic (5), Conor Morgan (5) i Arturs Zagars (3). Malgrat l'equilibri, l'UNICS ha finalizat el període amb un parcial de 5-0 per obrir una petita escletxa (26-21).

El segon quart no ha estat bo, ni en atac, on el Joventut ha perdut massa pilotes, ni en defensa, fets que ha aprofitat l'UNICS per realitzar un parcial de 23-12, que ha provocat que els verd-i-negres marxessin al descans perdent per 16 (49-33). La diferència hagués pogut ser major, però Prepelic ha estat encertat de cara al cèrcol rival i ha anotat els últims vuit punts del seu equip.

El tercer període ha tingut moments bojos amb un ritme alt en atac on tots dos equips s'han intercanviat una cistella darrere l'altra. Prepelic, que ha finalitzat el quart amb 19 punts (sis en el 3Q) a la butxaca, ha continuat sumant cistelles pels badalonins, i ha tingut la col·laboració d'un bon Neno Dimitrijevic, que n'ha sumat cinc més. Malgrat tot, el Joventut no ha pogut retallar diferències (70-53).

La Penya no s'ha rendit en l'últim període i ha lluitat per intentar remuntar el resultat advers, de la mà d'un Omic que seguia dominant en el rebot i continuava anotant. Amb dos punts de Luke Harangody i una cistella de Xabi López-Arostegui després que Zagars robés una pilota, els verd-i-negres s'han posat a deu (76-66), però no han tingut consistència per culminar la remuntada i l'UNICS Kazan s'ha endut el partit (86-74).

Alen Omic ha estat l'home verd-i-negre més ben valorat (35) gràcies als seus 20 punts i 13 rebots. Per la seva part, Klemen Prepelic ha anotat 22 punts, ha capturat 4 rebots i ha repartit 4 assistències, que li han valgut un 20 de valoració.