La Penya remunta contra el Movistar Estudiantes a la segona part (78-76)

El Club Joventut Badalona ha derrotat (78-76) el Movistar Estudiantes al Palau Olímpic i ha aconseguit la primera victòria de la temporada a la Lliga Endesa. Els verd-i-negres, que perdien al descans per nou punts, han remuntat fins a endur-se el triomf contra els estudiantils.

El Movistar Estudiantes ha tingut un gran inici, especialment gràcies al domini d’Arteaga dins la pintura, i ha agafat el primer avantatge del partit (5-13). La Penya ha ajustat en defensa, i producte també dels punts de Klemen Prepelic (5) i Conor Morgan (4), el primer quart ha finalitzat amb molta igualtat (17-18).

Els madrilenys han tornat a fer un bon inici de període, amb un parcial de 0-6 de sortida (17-24). A partir d’aquí, el Joventut s’ha recuperat amb les anotacions des de la línia de personal i les cistelles de Prepelic i Neno Dimitrijevic, i s’ha posat a dos (31-33). No obstant, l’Estudiantes ha reaccionat amb contundència i ha tancat el quart amb un parcial de 3-10 per arribar al descans (34-43).

La truita s’ha girat després de passar pels vestidors i els verd-i-negres han començat amb un parcial de 7-0, gràcies a un triple de Prepelic, i a una cistella de Morgan i una altra d’Alen Omic (41-43). Els badalonins, que defensaven amb molta intensitat, han continuat sumant des de la línia de tir lliure i no s’han posat per davant fins a menys de tres minuts del final del quart, amb un triple de Luke Harangody (56-53). Amb un triplàs de Morgan, hem arribat al final del període (62-58).

Els estudiantils han igualat el partit ràpidament (62-62), però la Penya s’ha refet, especialment gràcies a l’encert de Morgan, que ha anotat nou punts en l’últim quart i ha estat importantíssim per assegurar la victòria, tot i que s’ha hagut de patir: A 1:24 pel final, els verd-i-negres dominaven per nou (77-68) i l’Estudiantes s’ha arribat a posar a un punt (77-76). Malgrat tot, els visitants, que han tingut una última oportunitat per enviar el partit a la pròrroga, no han pogut anotar i el triomf s’ha quedat a casa (78-76).

Nikos Zisis ha estat l’home més valorat del Joventut amb 25 de valoració, 8 punts, 5 rebots i 11 assistències. Per la seva part, Klemen Prepelic ha sumat 22 de valoració i 24 punts.