El Club Joventut Badalona derrota el Germani Brescia Leonessa (81-68)

El Club Joventut Badalona ha aconseguit la primera victòria de l’EuroCup després de desfer-se del Germani Brescia Leonessa per 81-68. Els badalonins han fet un gran partit en defensa i una molt bona segona part que els ha permès endur-se la victòria. Conor Morgan ha reaparegut després de la seva lesió.

La Penya ha sortit al partit molt concentrada, amb ganes de fer una bona actuació en defensa, i només ha encaixat tres punts en sis minuts. A més, l’encert inicial de Nikos Zisis – set punts en els primers compassos – ha permès al Joventut construir el primer avantatge (15-7), tot i que els italians han retallat diferències al final del primer quart (17-14).

Les defenses s’han tornat a imposar en el segon període, i el Brescia s’ha posat per davant (23-24). Els verd-i-negres han reaccionat bé i semblava que es tornaven a escapar amb un triple d’Albert Ventura i un de Luke Harangody (31-26), però els visitants han marxat al descans amb avantatge (35-36).

A la represa, amb els punts inicials de Zisis, Klemen Prepelic i un altre triple de Harangody, el Joventut ha marxat de sis (49-43). A partir d’aquest moment, amb un 2+1 de l’eslovè i amb sis punts de Conor Morgan, que reapareixia en el tercer quart, la Penya ha engreixat la diferència a favor (58-45). Malgrat tot, el Brescia s’ha tornat a apropar (58-53).

Una bona sortida en el darrer quart, gràcies a les anotacions de Prepelic, Alen Omic i Morgan, han permès a la Penya tornar a ampliar l’avantatge (68-57), però els italians s’han acostat novament a cinc (68-63). A partir d’aquí, les cistelles de Prepelic, Omic i Luke Harangody, han estat claus per segellar definitivament la victòria.

Klemen Prepelic ha estat el jugador verd-i-negre més ben valorat (25) amb 24 punts i 5 assistències. Per la seva part, Alen Omic ha sumat 17 de valoració, amb 12 punts i 9 rebots.