La Penya no pot amb el San Pablo Burgos a l’Olímpic (74-82)

El Club Joventut Badalona ha perdut al Palau Olímpic (74-82) contra el San Pablo Burgos. Els verd-i-negres han anat per davant durant molts minuts del duel, però la poca fortuna en l’últim període els ha costat la derrota. Shawn Dawson, Xabi López-Arostegui i Conor Morgan han estat baixa.

No ha començat bé el partit pel Joventut, que s’ha trobat estancat en atac, i ha vist com el San Pablo Burgos marxava de deu (9-19) gràcies al seu encert des del triple (5/7). Malgrat l’adversitat, amb una gran defensa i amb jugades en atac intenses i de molta força d’homes com Albert Ventura i Joel Parra, els verd-i-negres han finalitzat el primer quart a prop del seu adversari (19-23).

La Penya ha continuat sòlida en defensa en el segon període, i gràcies als dos triples de Neno Dimitrijevic i als punts de Klemen Prepelic (5) i Alen Omic (4), els verd-i-negres s’han posat per davant en el marcador (34-29). Malgrat tot, els visitants s’han tornat a fer forts durant el tram final i han marxat als vestidors amb el mínim avantatge (37-38).

La igualtat ha continuat, amb un Joventut que ha contestat la bona sortida del Burgos amb cistelles dins la pintura de Simon Birgander i un 2+1 de Prepelic, que gràcies a una tècnica a l’equip rival, s’ha convertit en una jugada de quatre punts (43-42). En els instants finals, amb un triple de Ventura, un altre de Nikos Zisis (57-52) i les anotacions d’Omic, la Penya ha obert una escletxa en el marcador (63-55).

El Joventut no ha pogut anotar durant els cinc primers minuts de l’últim quart, fet que ho ha aprofitat el San Pablo Burgos per avançar-se (63-65) amb un parcial de 0-10. Els badalonins han lluitat per capgirar la dinàmica i endur-se la victòria, però malgrat tot l’esforç i els punts de Birgander a les acaballes, la Penya no ha trobat premi (74-82).

L’home verd-i-negre amb millor valoració ha estat Klemen Prepelic (22), producte dels seus 21 punts, 4 rebots i 4 assistències. Per la seva part, Nikos Zisis ha fet 11 de valoració, amb 7 punts, 8 rebots i 5 assistències.