Els badalonins cauen a casa del Nanterre 92 (85-78)

El Club Joventut Badalona ha perdut a la pista del Nanterre 92 (85-78) en el partit que ha significat el retorn a Europa dels verd-i-negres. Els de Carles Duran han hagut d'afrontar el primer duel de la fase de grups de l'EuroCup amb les baixes de Shawn Dawson, Conor Morgan, Luke Harangody, Xabi López-Arostegui i Nikos Zisis, aquest últim per culpa d'un virus estomacal.

Com és habitual aquesta temporada, el primer quart ha transcorregut amb igualtat (20-19), amb un Joventut que ha donat guerra especialment gràcies a la lluita en el rebot d'Alen Omic, que també ha anotat 5 punts en el primer període, i de Kerem Kanter, que ha sumat 4 punts.

En l'inici del segon quart, ha destacat la connexió eslovena entre Omic i Klemen Prepelic, però el Nanterre ha marxat de nou punts a cinc minuts del descans (39-28). L'esforç en el rebot ofensiu ha mantingut viva a la Penya, que ha retallat diferències abans d'arribar al descans gràcies a la lluita de Joel Parra i als bons últims minuts de Neno Dimitrijevic (45-39).

A la represa, malgrat els punts d'Albert Ventura, el Nanterre 92 ha marxat de 14 (65-51), especialment pels problemes de la Penya en atac, que només ha anotat 12 punts en el tercer quart, i a la sequera del quadre verd-i-negre des de més enllà de la línia de tres.

En el darrer període, els encerts des de més enllà de la línia de tres de la Penya han arribat, i gràcies als punts de Neno Dimitrijevic i a la pluja de triples de Prepelic, el Joventut s'ha arribat a posar a cinc punts a un minut i mig pel final (79-74). Dimitrijevic ha errat el llençament per posar els verd-i-negres a dos punts i el Nanterre ha acabat sentenciat l'encontre (85-78).

Klemen Prepelic ha estat l'home verd-i-negre més ben valorat (20), gràcies als seus 23 punts i 4 assistències. Per la seva part, Albert Ventura ha fet 19 de valoració, 12 punts i 4 rebots.