El Club Joventut Badalona perd a l’Olímpic contra el Real Madrid (69-88)

El Club Joventut Badalona no ha pogut debutar amb victòria en el seu primer partit de la Lliga Endesa 2019-2020 contra el Real Madrid (69-88). Els blancs s’han endut el triomf després d’obrir una important escletxa al tercer quart. Nico Laprovittola, que tornava a l’Olímpic, ha rebut una gran ovació per part de l’afició verd-i-negra.

El primer quart entre Joventut i Real Madrid ha estat entretingut ofensivament, igualat i ha acabat amb la mínima avantatge pels blancs (22-23). Per part de la Penya, les fonts d’anotació del període inicial han estat principalment tres: Klemen Prepelic (7) Alen Omic (6), i Luke Harangody (5).

El segon quart també ha estat igualat, però els badalonins s’han estancat en l’últim tram en atac, i ho ha aprofitat el Madrid per agafar el seu avantatge més important de la primera meitat, després d’un triple de Sergio Lull (32-39). Amb una cistella d’Omic i amb una jugada d’enorme qualitat d’Arturs Zagars, el Joventut ha retallat el dèficit a cinc al descans (36-41).

A la represa, els problemes de la Penya per anotar punts han continuat, malgrat les cistelles inicials de Klemen Prepelic, i el Madrid encara ha marxat de més punts i ha arribat al final del tercer quart amb el partit trencat (49-65). L’últim període ha estat un tràmit i ha finalitzat amb una clara victòria blanca (69-88).

El jugador verd-i-negre amb millor valoració ha estat Luke Harangody (18), gràcies als seus 11 punts i 8 rebots. L’han seguit Alen Omic i Klemen Prepelic amb 15 de valoració.