Els verd-i-negres perden a terres andorranes (90-80)

El Club Joventut Badalona ha perdut (90-80) contra el MoraBanc Andorra en el penúltim partit de la pretemporada 2019/20 disputat a Escaldes-Engordany (Andorra). Les grans novetats han estat Joel Parra i Conor Morgan, que ja han estat disponibles pel tècnic Carles Duran. D'altra banda, Shawn Dawson, que es troba recuperant-se de la seva lesió, encara no s'ha pogut vestir de curt.

El Morabanc Andorra ha portat la iniciativa en el marcador des de l'inici fins al final. Els andorrans han guanyat el primer quart (27-20), han marxat amb avantatge al descans (45-40), han finalitzat el tercer quart per davant (71-63) i s'han endut la victòria (90-80).

Luke Harangody ha liderat el conjunt badaloní amb 14 de valoració, gràcies a l'aportació de 12 punts. Per la seva part, Alen Omic ha valorat 13 i ha sumat 6 punts i 6 rebots, i Kerem Kanter ha fet 12 de valoració, 7 punts i 8 rebots.

El següent enfrontament del Joventut, que ja serà l'últim de la pretemporada, serà aquest dimecres (19:15h) contra el RETAbet Bilbao Basket, duel que es disputarà a Olite (Navarra).