Els verd-i-negres guanyen a la pròrroga contra els del Bages (96-91)

El Club Joventut Badalona ha guanyat a la pròrroga (96-91) contra el BAXI Manresa en el tercer partit de la pretemporada 2019/20 disputat a Sant Julià de Vilatorta (Osona). Shawn Dawson, Simon Birgander i Joel Parra, tots tres recuperant-se de les seves respectives lesions, han causat baixa, a més de Conor Morgan, que es troba a la Xina disputant el Mundial de la FIBA amb Canadà.

El BAXI Manresa ha agafat el primer avantatge en el quart inicial (16-20), però la Penya ha marxat al descans per davant (42-41). El partit ha arribat al final del tercer període equilibrat (61-61) i la igualtat no s'ha pogut desfer al final del temps reglamentari (78-78). A la pròrroga, el Joventut s'ha endut la victòria (96-91).

Klemen Prepelic ha liderat l'equip amb 36 de valoració, producte dels seus 33 punts i 4 assistències. Luke Harangody ha sumat 20 de valoració (16 punts i 7 rebots) i Kerem Kanter, 16 de valoració (15 punts i 6 rebots).

El partit també ha servit perquè el jove Arnau Parrado tingués minuts amb l'equip entrenat per Carles Duran. El següent enfrontament de la Penya ja serà la semifinal de la Lliga Catalana contra el Barça, duel que es disputarà dilluns vinent (9/9) al Palau Olímpic de Badalona.