El Divina Seguros Joventut ha realitzat un partit molt seriós contra els del Bages (86-70)

Victòria del Divina Seguros Joventut contra el Baxi Manresa en un partit molt seriós dels verd-i-negres, que han dominat pràcticament des del salt inicial. Amb la victòria en el derbi, els badalonins segueixen en plaça de playoff a dues jornades pel final de la lliga regular.

El Baxi Manresa ha saltat sobre el parquet endollat i amb cinc punts de sortida ha aconseguit el primer avantatge (0-5). No obstant això, un Joventut amb molta intensitat s’ha recuperat ràpidament, i anotant punts al contraatac – destaquen dues entrades consecutives de Nico Laprovittola i Albert Ventura - s’ha posat per davant en el marcador (6-5) i ha arrodonit el quart amb una gran defensa (21-15).

El domini de la Penya ha continuat en el segon quart i ha tingut sempre la iniciativa en l’electrònic, gràcies a la sòlida defensa que ha propiciat punts en transicions de Luke Harangody i Ventura, als triples del capità i de Conor Morgan – n’ha fet dos a la primera meitat –, i a les anotacions d’homes com Marko Todorovic i Nico Laprovittola, que ha acomiadat el segon quart amb un gran triple després d’una passa cap enrere (44-36).

La dinàmica el tercer quart ha estat com la dels actes anteriors, amb una Penya que s’alimentava de pèrdues del rival i era capaç de traçar contraatacs rapidíssims. Ventura, molt inspirat en atac, seguia anotant, i Nobel Boungou-colo també feia mal als del Bages, especialment amb un triple clau (57-46). A partir d’aquí, amb els triples de Ventura, Thadd McFadden i un 2+1 de Todorovic, la Penya ha engreixat l’avantatge al final del quart (66-52).

L’últim període ha estat un tràmit pels verd-i-negres que han jugat a plaer i han fet créixer la seva diferència en el marcador – El Joventut ha arribat a dominar per 22 –, producte d’un altre triple de Ventura, de jugades “2+1” de Harangody i Todorovic, i dels punts de Marcos Delía, letals per l’equip rival. Amb el partit sentenciat, Carles Duran ha donat entrada a Arturs Zagars, que ha reaparegut amb el primer equip.

L’home més ben valorat ha estat Nico Laprovittola (24), gràcies als seus 13 punts i 8 assistències; seguit per Marko Todorovic (21), amb 15 punts.