Una mala primera part condemna el Divina Seguros Joventut (86-94)

El Divina Seguros Joventut ha perdut contra l’UCAM Murcia (86-94) en un partit en el qual ha anat per darrere pràcticament sempre. Els visitants han arribat a manar per 24 punts i els verd-i-negres han tingut cor per acostar-se a tres, però no han pogut culminar la remuntada. Marko Todorovic ha marxat lesionat al final del tercer quart.

Els primers compassos del duel han estat igualats, amb Nico Laprovittola i Todorovic, que amb set punts per barba molt d’hora (16-16), han portat la iniciativa anotadora dels verd-i-negres. Malgrat tot, l’UCAM ha agafat el primer avantatge gràcies a un parcial d’1-14 que ha marcat el quart inicial (17-30).

La Penya ha seguit estancada en atac en el segon període, i l’UCAM Murcia ho ha aprofitat per marxar més en el marcador (22-39). Semblava que el Joventut aconseguia acostar-se amb cinc tirs lliures consecutius de Todorovic (27-39), però els visitants s’han escapat més abans del descans, gràcies als rebots, als triples i als punts després de pèrdues (32-54).

El Divina Seguros Joventut ha tornat dels vestuaris amb la remuntada entre cella i cella i s’ha acostat en el marcador amb els punts a la pintura de Marko Todorovic, la contribució en atac de Xabi López-Arostegui i Laprovittola, els triples de Luke Harangody i la gran determinació en defensa de tot l’equip. D’aquesta manera, amb una cistella de Marcos Delía sobre la botzina, la Penya ha acabat el quart a cinc (60-65). La mala notícia ha estat la lesió de Todorovic al final del període.

En el darrer compàs, els verd-i-negres s’han arribat a posar a només tres punts (77-80), producte dels tres triples de Thaddus McFadden, i les cistelles de Nobel Boungou-colo i Delía. Però quan semblava que es produiria la remuntada, els visitants han trenat un parcial de 2-10 (79-90), que ha ensorrat les opcions verd-i-negres de guanyar el partit.

Marko Todorovic ha estat el millor jugador verd-i-negre amb 25 de valoració, 21 punts i 6 rebots; Nico Laprovittola l’ha seguit amb 20 de valoració, 20 punts i 7 assistències.