El Divina Seguros Joventut perd a l’Olímpic contra els gallecs

El Divina Seguros Joventut ha caigut derrotat contra el Cafés Candelas Breogán (81-88) al Palau Olímpic, en un partit molt igualat i amb molta intensitat defensiva. La Penya ha fregat una complicada remuntada en el darrer quart, però un triple de Redivo ha sentenciat el duel. El Palau Olímpic ha estrenat el nou videomarcador el dia del 89è aniversari del Club.

El primer període del partit ha estat molt igualat: De fet, el Breogán ha aconseguit molt d’hora un avantatge de set punts en el marcador (2-9), però el Joventut, a través de la conversió de triples – dos de Luke Harangody i un de Nico Laprovittola – ha entrat dins del partit ràpidament (11-11), i l’equilibri ha predominat entre tots dos equips fins al final del quart (19-20).

Els verd-i-negres han posat el cadenat en el segon quart i no han encaixat cap punt durant els tres primers minuts. Malgrat tot, els de Carles Duran s’han estancat en atac i han tingut moltes dificultats per traduir el seu bon nivell defensiu en el marcador (30-33). El millor moment de la primera part dels badalonins ha arribat durant els darrers minuts, quan han trenat un parcial de 10-2 final, especialment gràcies a sis punts de Marko Todorovic, i a les assistències de Thaddus McFadden i Laprovittola.

A la represa, el partit ha continuat molt farragós, i el Divina Seguros Joventut ha seguit amb moltes dificultats en atac. Després d’haver anotat nou punts amb rapidesa (49-41), els verd-i-negres han perdut el ritme d’anotació, i el Breogán s’ha anat acostant a poc a poc (49-47). La Penya ha lluitat i ha trobat la manera d’aconseguir cistelles dins la pintura, i ha aconseguit punts mitjançant Todorovic, Conor Morgan i Marcos Delía. El Breogán, però, no ha perdut el ritme del partit i hem arribat al final del tercer quart amb molta igualtat (57-56).

El primer moment critíc del darrer període ha estat quan el Breogán ha aconseguit posar-se quatre punts per davant (61-65), però el Joventut ha capgirat el marcador gràcies a cinc punts consecutius d’Albert Ventura (66-65). No obstant això, el Breogán ha etzibat un altre cop als badalonins amb un parcial de 2-10 (68-75). El Joventut no s’ha rendit mai i ha entrat al partit gràcies a les anotacions des del tir lliure i a un triple de Laprovittola (80-81). La Penya ha rebut la resposta dels gallecs amb un triplàs de Redivo (80-84) que ha sentenciat el partit (81-88).

Marko Todorovic (29 valoració, 20 punts i 9 rebots) i Nico Laprovittola (26 valoració, 25 punts, 5 assistències) han firmat tots dos grans actuacions, tot i la derrota.