El Divina Seguros Joventut cau a les semifinals de la Copa contra el Real Madrid (93-81)

El Divina Seguros Joventut no ha pogut donar el segon cop a la Copa del Rei i ha caigut eliminat contra el Real Madrid (93-81). Els de Pablo Laso han dominat el duel durant els 40 minuts, però els verd-i-negres marxen amb el cap ben alt després d’haver derrotat el Baskonia amb una gran actuació i haver lluitat contra l'amfitrió.
El Real Madrid ha demostrat des del primer moment perquè és el campió d’Europa. Els blancs, conscients del gran partit de Laprovittola contra el Baskonia, han sabut tancar bé la zona exterior del Divina Seguros Joventut, estratègia que els ha permès marxar al final del primer quart amb un coixí considerable (26-18). Les principals fonts d’anotació dels verd-i-negres durant el període inicial han estat la pintura – 12 punts – i els 8 punts de Marko Todorovic.

En el segon quart, el Real Madrid ha ampliat encara més el seu avantatge fins a 16 (41-25). La resposta de la Penya ha estat un parcial de 2-11 a favor, producte de la bona defensa, l’esforç de tot l’equip verd-i-negre i els triples d’Albert Ventura (1) i Conor Morgan, que n’ha anotat dos de consecutius (43-36). Tot i això, els de Carles Duran no han pogut retallar més el dèficit i han marxat al descans perdent per 10 (48-38).

A la represa, el Joventut s’ha tornat a acostar en el marcador, gràcies a la nova aparició d’Albert Ventura, l’home més encertat des de la llarga distància, que ha anotat dos triples que han permès somiar als badalonins durant uns instants (54-48). Tot i això, el Madrid ha reaccionat de forma contundent: Un parcial de 12-0 que ha ensorrat les opcions verd-i-negres de guanyar (66-48). Una de les claus de la superioritat blanca ha estat la defensa sobre Laprovittola, que veia com els madrilenys contestaven tots els seus tirs.

El Divina Seguros Joventut ha estat tot cor en l’últim quart i no ha tirat la tovallola tot i les dificultats. L’home que més empeny li ha posat ha estat Morgan, que amb 13 punts en l’últim quart, ha acostat el seu equip a 12 (82-70), però la Penya no ha pogut reduir més la diferència i ha acabat perdent (93-81).

Conor Morgan ha estat l’home més valorat del Joventut (21) gràcies als seus 20 punts i 5 rebots; l’ha seguit Luke Harangody, amb 19 de valoració, 13 punts i 6 rebots.