Un mal tercer quart passa factura al Divina Seguros Joventut

El Divina Seguros Joventut ha perdut a la pista del MoraBanc Andorra, en un partit dominat pels locals des del començament. Els verd-i-negres, que han jugat sense Shawn Dawson per lesió, han vist com el seu rival trencava el partit en l'inici del tercer quart gràcies als contraatacs i als triples.

El MoraBanc Andorra ha portat la iniciativa del partit des dels instants inicials. Els andorrans han realitzat un gran primer quart en el qual han fet mal al Joventut des de més enllà de la línia de tres, on han aconseguit un perfecte 3/3 durant els primers deu minuts. D'aquesta manera, el MoraBanc ha arribat manant al final del primer quart (24-19) malgrat el domini de la Penya en el rebot – Todorovic n'ha capturat 5 en el període inicial – que els ha permès tenir segones oportunitats en atac.

Els locals han continuat sempre per davant en el marcador en el segon quart, especialment gràcies a Shurna, que ha marxat al descans amb 13 punts i 14 de valoració. Els verd-i-negres, per la seva part, remaven i remaven per acostar-se en el marcador, i han aconseguit mantenir-se dins del partit gràcies a importants triples de Luke Harangody i Conor Morgan – tots dos han arribat al descans amb 10 de valoració –, i a les cistelles de Todorovic, que continuava anotant després de rebots en atac, i Dakota Mathias. Tot i el gran esforç, els badalonins han arribat al descans per darrere (43-39).

La segona meitat ha començat molt malament: Els verd-i-negres s'han estancat en atac, i els andorrans han fet mal en transicions, fet que els ha permès enllaçar un parcial d'inici d'11-2 (54-41) que ha trencat el partit. Malgrat reaccionar amb cistella de Todorovic i triple d'Albert Ventura (54-46), la dinàmica del duel no ha canviat, els verd-i-negres s'han precipitat, i el MoraBanc Andorra ha continuat encistellant en transicions ràpides i des del triple per sentenciar el partit al final del 3Q (78-59), malgrat l'aparició en atac de Nico Laprovittola.

Malgrat haver retallat diferències en l'últim quart gràcies a la lluita dels homes de Carles Duran i a les bones actuacions de jugadors com Marcos Delía, Laprovittola i Ventura, el Joventut no ha tingut opcions per endur-se el partit al Principat (102-89).

El jugador més destacat del Divina Seguros Joventut ha estat Nico Laprovittola amb 22 de valoració, 19 punts i 10 assistències. Per la seva banda, Todorovic ha estat valorat amb 15 dígits, i ha sumat 10 punts i 10 rebots.