El Divina Seguros Joventut derrota l'UCAM Múrcia (73-78) amb una gran actuació de Todorovic

Victòria del Divina Seguros Joventut en l'últim partit de l'any 2018. Els verd-i-negres han vençut a domicili l'UCAM Múrcia (73-78) per sumar el vuitè triomf (8-6) de la temporada. Marko Todorovic ha destacat amb un gran partit: 25 de valoració, 21 punts i 6 rebots.

El Divina Seguros Joventut ha començat l'enfrontament amb molts problemes, ja que l'UCAM Murcia ha tancat el seu cèrcol amb una defensa molt física que ha posat moltes dificultats als verd-i-negres, que han trigat tres minuts i mig a anotar la primera cistella i que només havien sumat sis punts quan restaven dos minuts pel final del primer quart (11-6). Malgrat tot, els de Carles Duran també han estat capaços de resistir defensivament, i quatre punts de Todorovic al final del primer quart han permès que el període finalitzés amb força igualtat (13-10).

La Penya ha començat el segon quart amb molt més ritme anotador i s'ha posat per davant gràcies a dos homes: Todorovic, que ha començat el període amb sis punts, i Dakota Mathias, que n'ha fet cinc (20-21). A partir d'aquest moment, els badalonins han tornat a ser víctimes de les pèrdues i de la superioritat física del rival, i han encaixat un parcial de 8-0 que ha suposat el primer avantatge important de l'UCAM (28-21), que ha arribat a la mitja part manant per 35-30.

Després del descans, els homes de Carles Duran han ofert el seu millor bàsquet sota la batuta de Nico Laprovittola, que ha dirigit el joc a la perfecció i ha assistit, especialment a Todorovic, que ha continuat anotant dins la pintura com ja havia fet a la primera part. També ha destacat Shawn Dawson, que amb 7 punts ha estat una de les principals claus per finalitzar el tercer quart set punts per sobre (49-56).

Per assegurar-se el triomf, el Joventut ha hagut de patir, malgrat haver-se posat dotze punts per davant després d'un triple de Todorovic (55-67), qui continuava amb la seva actuació magistral. Llavors, l'UCAM ha encadenat un parcial de 8-0 a favor que ha posat emoció al partit (63-67), però els badalonins no l'han deixat escapar. El duel s'ha convertit en un concurs de tirs lliures per part dels dos equips, i Laprovittola, l'home que ha trepitjat més la línia de personal, ha convertit la majoria de llançaments per assegurar la victòria del quadre verd-i-negre (73-78), que és la vuitena de la temporada.

El jugador més destacat de la Penya ha estat Todorovic, amb 25 de valoració, 21 punts i 6 rebots. També ha realitzat una notable actuació Laprovittola, autor de 19 punts que li han atorgat un 21 de valoració.