Els verd-i-negres perden contra els madrilenys malgrat una bona primera part

El Divina Seguros Joventut ha perdut contra el Montakit Fuenlabrada després que els madrilenys remuntessin a la segona part. Els verd-i-negres han realitzat un bon primer temps, però no ha servit per sumar la victòria contra un rival que ha anotat 14 triples.

El Joventut ha començat molt fort i ha intentat marcar immediatament el ritme del partit: Els de Carles Durant no han encaixat punts durant els primers quatre minuts i mig gràcies a una gran defensa que els ha permès marxar en el marcador (11-0). La figura de Marko Todorovic ha estat especialment important en el primer quart: El montenegrí ha realitzat una defensa molt sòlida a la pintura i també ha repartit assistències (3) en atac que han donat fluïdesa al joc verd-i-negre.

Si en el primer quart (22-10) Nico Laprovittola i Shawn Dawson ja havien protagonitzat un gran alley oop, tampoc han faltat grans jugades que han fet vibrar a l'Olímpic en el segon període: Primer, Todorovic ha realitzat una gran esmaixada després de rebre una deliciosa assistència de Laprovittola; després, ha estat Conor Morgan qui l'ha enfonsat poc abans del descans, que ha arribat amb la Penya manant en l'electrònic (42-26).

Després de passar pels vestidors, el Montakit Fuenlabrada ha sortit desesperadament a buscar la remuntada i ha anotat dos triples consecutius (43-32), però la Penya ha contestat ràpidament amb dues anotacions de tres de Conor Morgan i Laprovittola (49-32). No obstant això, els madrilenys no s'han rendit i han enllaçat un parcial de 2-10 que els ha posat dins del partit (55-46), i han arribat al final del tercer quart només set punts per sota (64-57), gràcies a un festival de triples.

En l'últim quart, la dinàmica ascendent del Fuenlabrada ha continuat, i els madrilenys han seguit fent mal des de la línia de tres i han empatat (70-70) malgrat el recital d'esmaixades de Simon Birgander. La Penya no ha pogut capgirar la dinàmica contrària i els visitants s'han acabat enduent la victòria de l'Olímpic (78-88).

Todorovic (7 punts, 8 rebots i 5 assistències) ha estat l'home més valorat dels verd-i-negres (17). Simon Birgander també ha destacat amb 14 de valoració i 13 punts.