El Divina Seguros Joventut no ha pogut certificar la seva segona victòria a Astúries contra els argentins (78-70).

El Divina Seguros Joventut ha perdut aquesta tarda a Oviedo contra l'Obras Sanitarias de Buenos Aires per 78-70. El conjunt verd-i-negre, que ha afrontat el partit amb les baixes de Laprovittola, López-Arostegui, Birgander, Miller i Dawson (no ha jugat per precaució per un cop que va rebre contra el Múrcia), no ha pogut sumar dues victòries en dies consecutius després del triomf d'ahir davant de l'UCAM.

Des del començament del partit, Carles Duran ha cedit el protagonisme als més joves, com Joel Parra, que ha realitzat una bona actuació als dos costats de la pista (7 punts i 10 de valoració). Malgrat el bon inici de Marko Todorovic, que ha anotat sis punts en els primers instants del partit, l'equip argentí ha finalitzat el primer quart per davant en el marcador per 27-24. El domini en l'electrònic de l'Obras Sanitarias ha estat la tònica de tot el partit. Els argentins han arribat a manar per 10 punts en el segon quart, però un inspiradíssim Conor Morgan, especialment des del tir de llarga distància, ha contribuït a la remuntada de la Penya, que s'ha acostat a només dos punts (41-39), després que el canadenc n'anotés vuit pràcticament de manera consecutiva. Al final, el conjunt rival ha estirat lleugerament el marcador i el Joventut ha arribat al descans perdent per 47-41.

Després de la represa, el gran protagonista ha estat Todorovic, que amb una gran actuació – tant anotadora com en l'àmbit del joc - ha ajudat al Joventut a posar-se a un punt (51-50), tot i que els verd-i-negres no s'han pogut avançar en cap moment. Els argentins s'han tornat a escapar, però dos triples de Morgan i Parra al final del tercer quart han donat novament opcions a la Penya (62-58). Durant l'últim període, el Joventut ha pagat l'esforç del partit d'ahir contra l'UCAM, i l'Obras Sanitarias ha estat capaç d'aprofitar-ho per endur-se la victòria. Marko Todorovic, amb 19 punts i 22 de valoració, i Conor Morgan, amb 15 punts i 20 de valoració, han estat els homes més destacats de la Penya.

El pròxim partit del Divina Seguros Joventut serà aquest dijous 20 de setembre a Palma de Mallorca, contra l'Iberojet Palma a les 20:30.