Els verd-i-negres derroten els blaugranes en el segon partit de pretemporada

El Divina Seguros Joventut ha vençut aquest matí el Barça Lassa per 65-52 a Sant Julià de Vilatorta, en el que ha estat el seu segon amistós de pretemporada, després de la victòria de la setmana passada contra la Universitat de Michigan.

Els homes de Carles Duran han començat amb molta intensitat i fent una gran defensa que ha permès que el Barça anotés només dos punts a la pintura en tota la primera meitat. El primer quart ha finalitzat amb empat (12-12), tot i que la Penya ha disposat d'un parcial de 10-0 a favor marcat pel seu encert exterior. L'argentí Nico Laprovittola ha destacat especialment al segon quart, anotant set punts i repartint tres assistències que han permès que el marcador fos igualat al descans (28-28).

La segona meitat, també molt equilibrada, ha tingut els nous fitxatges com a principals protagonistes. Dakota Mathias, que ha encistellat tres triples al darrer quart (quatre de set intents en el còmput global), ha mostrat la precisió del seu canell. També ha destacat Shawn Dawson, que ha anotat set punts consecutius a l'inici del tercer quart per remuntar un desavantatge de quatre punts (28-32).

El màxim anotador del partit ha estat Mathias amb 16 punts, seguit de Dawson amb 15. Per la seva banda, el canadenc Conor Morgan ha contribuït amb 11 i ha anotat els tres darrers punts de la Penya, que han servit per segellar la victòria quan el Barça intentava remuntar un dèficit de set punts (61-54).

El següent partit del Divina Seguros Joventut serà la semifinal de la Lliga Catalana contra el Morabanc Andorra, el dissabte 8 de setembre a les 18h al pavelló Barris Nord de Lleida.