Un gran últim quart dels de Salva Maldonado no ha estat suficient per aconseguir la sisena victòria de la temporada

Frenètic. Així ha començat el partit el FIATC Joventut, que ha imprès un ritme de partit molt elevat des dels primers compassos de l’enfrontament. Els verd-i-negres s’han mostrat molt encertats de cara a cistella i han portat de bòlit la defensa malaguenya amb una gran circulació de pilota, però tot i això l’Unicaja no ha permès als de Salva Maldonado marxar en el marcador. Brandon Paul, amb un 3+1 inversemblant, ha tancat el primer quart (23-19).

Juntament amb un Demond Mallet inspirat des de més enllà del 6,75, l’aler nord-americà ha conduït l’atac verd-i-negre durant el segon període. L’encert anotador del FIATC Joventut, però, no ha estat suficient i els de Joan Plaza han castigat la defensa dels badalonins per marxar al descans amb una renda mínima a l’electrònic (46-51).

El FIATC Joventut s’ha quedat sense benzina després del descans. Els de Salva Maldonado no han pogut mantenir l’efectivitat anotadora dels dos primers quarts i l’Unicaja ho ha aprofitat per obrir escletxa. Malgrat els esforços verd-i-negres, l’efectivitat exterior dels malaguenys ha impedit a la Penya apropar-se a Unicaja abans de començar el darrer quart (62-77).

Tot i la diferència de punts, l’Olímpic no ha abaixat els braços i ha esclatat amb un triple de Paul que ha reduït el dèficit en menys de deu punts. L’Unicaja, però, no ha perdut els nervis i ha refredat les opcions verd-i-negres. En uns últims minuts màgics, el FIATC Joventut ha fregat la remuntada i la sisena victòria de la temporada haurà d’esperar (84-90).