Els verd-i-negres han anat per davant en el marcador fins als instants finals de partit

El partit ha començat amb un cert desencert a les dues bandes. Una segona falta personal de Paul als 3 minuts de partit, ha provocat un canvi per part de Salva MAldonado. Una bona defensa dels de Badalona ha ajudat a trencar la igualtat inicial per acabar el quart amb el resultat de 13-19.

El segon quart ha estat marcat pel bon joc dels verd-i-negres, amb un excel·lent ritme ofensiu, on ha aconseguit la màxima diferència a base de triples (26-39). El Rio Natura Monbus ha intensificat els esforços i ha reduït distàncies a l'electrònic en els últims instants del quart (37-42).

Nervis en el FIATC Joventut a l'inici del tercer quart. Ritme marcat pel conjunt gallec que ha retallat distàncies fins a empatar el partit a 57. Sergi Vidal ha agafat les regnes del seu equip i un triple de Sàbat no ha permès que els locals es posessin per davant en el marcador  (61-64).

L'últim quart ha començat amb un FIATC Joventut travat en atac, on no li han entrat els triples. El Rio Natura Monbus ho ha aprofitat i ha aconseguit posar a  l’electrònic un 72-70. Un parcial de 0-5 en el tir lliure ha tornat a avançar els verd-i-negres però els de Moncho Fernández han tornat a capgirar el marcador aconseguint aguantar-lo fins al final del partit (83-79)