Els de Salva Maldonado es queden sense opcions de victòria contra un Madrid molt encertat des de la llarga distància

El Real Madrid ha sortit des del primer minut a imposar el seu ritme i el FIATC Joventut no ha trobat respostes a l’eficàcia dels de Pablo Laso. Tot i els grans minuts de Milovan Rakovic sota l’anella, els bons percentatges dels blancs des de la línia de tres han enfonsat qualsevol opció dels de Salva Maldonado d’entrar en el partit (25-13).

Nacho Llovet ha estat l’artífex dels millors minuts dels verd-i-negres durant la primera part. L’entrega del capità ha estat la millor notícia en un conjunt que no ha pogut fer res per aturar un Real Madrid en ratxa. Els locals s’han enlairat en el marcador i les dificultats de la Penya per anotar han fet créixer la distància en el marcador malgrat un parell de bones accions d’Alberto Abalde (51-32).

Les sensacions no han millorat a la represa tot i una boníssima esmaixada de Brandon Paul sobre Sergi Llull. Els verd-i-negres han patit moltíssim per anotar, i tan sols la relaxació en defensa del Real Madrid ha permès als de Salva Maldonado millorar els números amb uns minuts interessants de Drame a la pintura (70-56).

La defensa d’Albert Ventura ha reenganxat l’equip verd-i-negre al partit, i el FIATC Joventut ha tingut moltes opcions per posar-se a menys de 10 de punts, i ha arribat a posar-se a vuit. El Real Madrid, però, ha gestionat els darrers minuts del partit amb tranquil·litat i Drame, de nou amb unes bones accions ofensives, ha maquillat el resultat per als de Salva Maldonado (91-77).