En un últim quart èpic dels de Salva Maldonado els verd-i-negres s’han sobreposat a la manca d’encert amb una demostració d’esperit i orgull per remuntar el partit

Nacho Llovet ha estat el protagonista principal dels primers compassos del partit. El capità s'ha mostrat mol incisiu en el joc d’esquenes al cèrcol, però l’efectivitat de Nachbar des de la llarga distància ha donat al Baloncesto Sevilla els primers avantatges del partit. Els de Salva Maldonado, desencertats des del triple, han pagat molt cara l’ansietat d’anar per darrere en el marcador malgrat la millora als darrers minuts del quart (20-26).

De la mà de Goran Suton i Ousmane Drame, els verd-i-negres han millorat la seva producció a la pintura, però de nou els triples andalusos han esgarrat les opcions de la Penya de recuperar el lideratge a l’electrònic. Tot i això, un tres més un de Demond Mallet ha revifat els ànims de l’equip i d’un Olímpic encès amb l’actuació arbitral (38-44).

Les coses no han millorat gaire a l’inici de la segona part. El Baloncesto Sevilla, guiat pel canell de Nachbar, ha posat l’ai al cor a l’Olímpic, però un combatiu Suton ha sostingut els de Salva Maldonado que no han abaixat els braços. La voluntat verd-i-negra, però, no ha estat suficient per retallar distàncies davant d’un conjunt sevillà tocat per la vareta màgica en el llançament exterior (58-65).

Dos triples de Nacho Llovet i Sergi Vidal, amb un dos més un de Albert Miralles, han estat decisius per acabar amb el domini dels de Luis Casimiro i afrontar els darrers  minuts de partit amb tot per decidir. Amb molt d’orgull i dos triples de Mallet i Vidal, els verd-i-negres han culminat la remuntada per guanyar el bàsquet average. Finalment, victòria de coratge per afrontar una setmana gran a Badalona  (89-83).