Els de Salva Maldonado ensopeguen a Tenerife per 73-68

La Penya ha començar el partit buscant el joc exterior, els 4 primers atacs acabats amb 4 triples intentats (6-6 al minut 3). L'equip verd-i-negre ha anat de menys a més. L'entrada de Rakovic ha aportat consistència en defensa i l'equip ha aconseguit el primer avantatge (12-13). Els avantatges mínims s'han anat succeint entre els dos conjunts, arribant al final del quart 20-21 pel FIATC Joventut.

La igualtat ha continuat al joc i a l'electrònic (26-24 al minut 14). Durant els següents compassos, els de Tenerife han pogut córrer al contraatac, arribant a escapar-se 34-29. Els homes de Maldonado han reaccionat i la igualtat ha tornat al marcador a mig partit (36-35). Anotació molt repartida al FIATC Joventut, on només Miralles i Ventura no han anotat en aquesta primera meitat.

El desconcert en el joc i el desencert en el tir s'han apoderat del parquet, produint un parcial de 2-2 en tres minuts. La Penya s'ha posat per davant altre cop, (38-39). A partir d'aquí un parcial fulminant de 9-0 dels locals han deixat contra les cordes al FIATC Joventut (47-39 al minut 37). Un parell de cistelles de Mallet i Miralles, han acostat, però, els catalans al marcador al final del quart (47-44).

Bons minuts d'Abalde a l'inici del quart decisiu que han mantingut la Penya dins el partit (54-48 al minut 32). S'ha arribat a l'equador del parcial amb tot per decidir després d'un bon parcial verd-i-negre (56-57). El Tenerife ha entrat als tres últims minuts 4 punts amunt (64-60). Gran efectivitat dels dos conjunts en aquest tram final, on Brandon Paul ha escalfat el canell amb 3 triples que han portat al FIATC a l'últim minut amb opcions (69-68). No han sigut suficient i el Tenerife s'ha endut finalment la victòria (73-68).