Els verd-i-negres cauen a Miribilla per 85-77

Els locals, amb majoria d'ex-verd-i-negres al cinc titular, ben aviat han controlat aquest quart i han agafat la davantera al marcador arribant a l'equador del mateix amb 10-8. El desencert en el tir dels de Maldonado s'ha accentuat, acabant el quart amb un 27 % en tirs de camp, i això ho han aprofitat els homes de negre per marxar en el marcador al final del parcial (18-12).

Conduïts per la inspiració de Paul, el FIATC Joventut només ha necessitat dos minuts per eixugar l'avantatge del Bilbao Basket i posar-se per davant en el marcador (20-21). La constant lluita dels homes de Maldonado han provocat ràpidament la quarta falta dels locals faltant més de 6 minuts. Però ha estat un miratge. El Dominion BB no ha abaixat el to defensiu i ha aconseguit reaccionar arribant a obtenir un avantatge de 10 (36-26). Els últims minuts del quart li han servit als locals per augmentar la diferència fins als 13 punts (44-31).

El FIATC Joventut ha començat el segon temps amb empenta. Un parcial de 0-5 donava esperança als visitants amb triple de Mallet inclòs. El partit, però, ha seguit amb un tira y afluixa en el marcador fins a mig quart (55-44). Els atacs s'imposaven a les defenses y el matx no tenia treva. Els locals han arribat a marxar de 16 punts, però un esforç final dels verd-i-negres han permès imposar-se als visitants en aquest quart i deixar el marcador en 65-55.

Les bones sensacions a la Penya han continuat a l'inici del quart. Sàbat i Abalde han guiat a l'equip en l'aspecte ofensiu. Un triple de Vidal ha reduït la distància a només tres punts (70-67) i un minut després, Sàbat posava el FIATC a tocar (75-73). No ha pogut ser. L'ex-jugador del Joventut, Mumbrú, ha aparegut per sentenciar el partit amb dos triples (83-73) a falta d'un minut. La derrota no s'ha pogut evitar, quedant el marcador final 85-77.