Un parcial de 16-31 després del descans ha acabat amb les possibilitats dels verd-i-negres

El partit ha començat amb un gran intercanvi de cistelles i la fluïdesa en atac dels de Salva Maldonado no ha tingut recompensa a l’hora d’obrir una escletxa al marcador. Liderats per l’exverd-i-negre Bogdanovic, els andorrans han oposat resistència davant el ventall de recursos ofensius mostrat pels badalonins (23-22).

Els verd-i-negres han apujat la intensitat en defensa en els primers compassos del segon quart, amb un Albert Miralles que ha estat protagonista d’un gran duel amb el georgià Giorgi Shermadini. L’encert anotador ha abandonat a un conjunt badaloní incapaç de trobar resposta a la defensa del Morabanc Andorra, però el despertar de Brandon Paul ha mantingut vives les opcions del FIATC Joventut (39-39).

La represa no ha portat bones notícies als de Salva Maldonado, que han trigat més de tres minuts en anotar després d’un triple d’Abalde. En un quart per oblidar, l’encert des de la llarga distància dels andorrans ha enfonsat el conjunt badaloní. El FIATC Joventut no ha pogut aturar el parcial favorable a Morabanc Andorra, que ha arribat a vèncer de divuit punts i ha trencat el partit (55-70).

El darrer quart ha estat una lluita contra el marcador i contra el rellotge. Dos triples de Paul i Ventura han fet creure en la possibilitat de remuntar, però David Navarro ha dilapidat la il·lusió verd-i-negra. A Bilbao, el FIATC Joventut intentarà retrobar-se amb el camí de la victòria a la tretzena jornada de la Lliga Endesa (79-90).